Kunst i nettbutikk - Enkelt, trygt og hurtig

Gjennom vår nettbutikk for kunst kan du enkelt, sikkert og kjapt kjøpe grafikk fra noen av våre mest kjente og etablerte kunstnere. Vi har god erfaring med innramming, så dersom du handler i vår nettbutikk og ønsker at vi rammer inn ditt nye bilde, gjør vi mer enn gjerne dette.

Fordelene med en nettbutikk for kunst er mange, og det kan være behagelig å gå gjennom de mange forskjellige bildene i fred og ro. Dersom det skulle være noen spørsmål sitter våre kompetente medarbeidere klare til å svare deg over telefon, e-post eller ansikt til ansikt i vårt galleri.

Kjøper du kunst i vår nettbutikk vil den bli sendt innen tre dager. Vil du se et bilde før du kjøper det, ønsker vi deg velkommen til vårt galleri i Kongens gate 34 8514 Narvik (Vis a vis Svandic Sitt flott hotell i Sentrum)

Her har vi alle bildene som ligger på nettbutikken pluss mange fler. Galleriet er åpent Mandag-Lørdag

Formidling av bilder

Vi formidler bilder i galleriet og i vår nettbutikk, det vil si at du kjøper kust direkte fra Kunstner. Vi har veldig god kontaklt med våre kunstnere så dersom du ønsker et bilde duu ikke ser her - ta kontakt så er det godt mulig vi kan skaffe det.

I prisen du ser på våre bilder her, ligger 5% Kunstavgift som er pålagt for all kunst over Kr. 2000.

Har du spørsmål om vår nettbutikk for kunst, innramming eller kommisjon, er det bare å stikke innom galleriet for en hyggelig snakk.